Başkan Adnan Öztaş yeni belediye binasının inşaatını inceledi

Başkan Adnan Öztaş yeni belediye binasının inşaatını inceledi


Gündem 17.04.2024 11:37:24 0
Başkan Adnan Öztaş yeni belediye binasının inşaatını inceledi

Sandıklı Belediye Başkanımız Adnan Öztaş, ilçemizde yapımına başlanan yeni Belediye Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası projelerini yerinde inceledi. İnceleme sırasında, Başkan Öztaş yetkililerden bilgi alarak projelerin ilerleyişini yakından takip etti.

AFYONKARAHİSAR (İGFA) - Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası’nın ilçenin hizmet kalitesini ve altyapısını güçlendireceği belirten Başkan Adnan Öztaş, projelerin ilçemizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlandığını ve vatandaşların daha etkin hizmet alabileceğini ifade etti.

Başkan Adnan Öztaş, yaptığı açıklamada; “Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası projeleriyle ilçemizin altyapısını güçlendirmeyi ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz. Projelerin ilerleyişini yakından takip ediyoruz ve en kısa sürede tamamlanmasını sağlayacağız.” dedi.

Bu yeni binaların tamamlanmasıyla birlikte, Sandıklı ilçemizde hizmetlerin daha modern ve verimli bir şekilde sunulacağı vurgulandı. Ayrıca, bu tür modern yapıların ilçenin estetiğini ve görünümünü olumlu bir şekilde etkileyeceği belirtildi.


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti